Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΜΑΣ
Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Από τις 10.00 το πρωί έως 6.00 το απόγευμα, σας καλούμε στο καθιερωμένο Μικρασιάτικο παζάρι των Χριστουγέννων, που θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου μας στην οδό Ξάνθου 14 Αγία Παρασκευή και θα περιλαμβάνει χειροποίητα γλυκά, μαρμελάδες, ηδύποτα, παραδοσιακά Μικρασιάτικα εδέσματα, καλόγουστα γούρια, Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, βιβλία και άλλα χρηστικά αντικείμενα, σε πολύ προσιτές τιμές!

Και επειδή οι Μικρασιάτες φημίζονται για την φιλοξενία τους,
στο Μικρασιάτικο καφενεδάκι μας θα προσφέρεται στους επισκέπτες τσάι ή καφές.
Η παρουσία σας κοντά μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι απαραίτητη για να μην σταματήσουν οι προσπάθειες του Συλλόγου για την διατήρηση και διάδοση της ιστορίας και του Πολιτισμού της Γης των προγόνων μας, της αγαπημένης μας Μικρασίας!
Αγοράζοντας τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας από το Σύλλογο, συμβάλλετε στην συνέχιση της καλής λειτουργίας του για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων Μνήμης, αφού λόγω της οικονομικής κρίσης δεν έχουμε καμία οικονομική υποστήριξη.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:
210- 6519501 & 6974987890

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόντος

Ο Πόντος είναι η ελληνική ονομασία της γεωγραφικής περιοχής των ΒΑ. ακτών της Μικράς Ασίας, η παράλια περιοχή της Καππαδοκίας, ανατολικά της Παφλαγονίας, η οποία σήμερα ανήκει στην Τουρκία. Η γεωγραφική θέση του Πόντου ορίζεται δυτικά από τον ποταμό Παρθένιο της Βιθυνίας, νότια από την οροσειρά Ολγασύς, ανατολικά από τη λεγόμενη Μικρή Αρμενία και βόρεια από τη θάλασσα του Ευξείνου Πόντου που σήμερα ονομάζεται Μαύρη Θάλασσα (τουρκικά: Καρά-Ντενίζ).
Ο Πόντος υπήρξε στην αρχαιότητα πεδίο έντονου ελληνικού αποικισμού αλλά και βασίλειο επί Μιθριδάτη. Στην ύστερη βυζαντινή περίοδο, ξαναϋπήρξε ως ανεξάρτητο κράτος. Μέχρι το 1923 και την υποχρεωτική ανταλλαγή πληθυσμών που ακολούθησε κατ΄ επιταγή της Συνθήκης της Λωζάνης κατοικούνταν, σε σημαντικό ποσοστό, από ελληνόφωνους χριστιανικούς και μουσουλμανικούς πληθυσμούς