Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Χορός Περιφερειακής Επιτροπής Νεολαίας Σ.Πο.Σ Δυτικής Μακεδονίας & Ηπείρου

Η Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας του Σ.Πο.Σ Δυτικής Μακεδονίας & Ηπείρου σας προσκαλεί στον χορό που διοργανώνει το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων "ΔΕΙΛΙΝΑ" στην Μυρσίνη Γρεβενών.
Το πρόγραμμα θα πλαισιώνουν οι εξής καλλιτέχνες:


ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΑΚΗΣ ΣΙΑΜΙΔΗΣ

ΛΥΡΑ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΓΕΙΟ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΔΕΡΑΣ

ΝΤΑΟΥΛΙ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΧΙΝΙΩΤΗΣ
ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

ΑΡΜΟΝΙΟ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων "Ατόμων με αναπηρία" Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ώρα έναρξης 9.30 μ.μ.

Τιμή εισόδου 5 ευρώ

Τηλ. κρατήσεων 6979333286

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόντος

Ο Πόντος είναι η ελληνική ονομασία της γεωγραφικής περιοχής των ΒΑ. ακτών της Μικράς Ασίας, η παράλια περιοχή της Καππαδοκίας, ανατολικά της Παφλαγονίας, η οποία σήμερα ανήκει στην Τουρκία. Η γεωγραφική θέση του Πόντου ορίζεται δυτικά από τον ποταμό Παρθένιο της Βιθυνίας, νότια από την οροσειρά Ολγασύς, ανατολικά από τη λεγόμενη Μικρή Αρμενία και βόρεια από τη θάλασσα του Ευξείνου Πόντου που σήμερα ονομάζεται Μαύρη Θάλασσα (τουρκικά: Καρά-Ντενίζ).
Ο Πόντος υπήρξε στην αρχαιότητα πεδίο έντονου ελληνικού αποικισμού αλλά και βασίλειο επί Μιθριδάτη. Στην ύστερη βυζαντινή περίοδο, ξαναϋπήρξε ως ανεξάρτητο κράτος. Μέχρι το 1923 και την υποχρεωτική ανταλλαγή πληθυσμών που ακολούθησε κατ΄ επιταγή της Συνθήκης της Λωζάνης κατοικούνταν, σε σημαντικό ποσοστό, από ελληνόφωνους χριστιανικούς και μουσουλμανικούς πληθυσμούς