Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Πρωτάθλημα τάβλι και ποδοσφαίρου


Δελτίο τύπου
Το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 και ώρα 17:00, στο κτήριο του Συλλόγου Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ» επί της οδού Κ.Βάρναλη 12 θα διεξαχθεί το τρίτο κατά σειρά  πρωτάθλημα τάβλι. Όπως και πέρσι αναμένεται μεγάλος αριθμός παικτών διαφόρων επιπέδων που σίγουρα θα δυσκολευτούν για να περάσουν στην επόμενη φάση των αγώνων, όμως θα περάσουν ευχάριστα.

 
Ενώ την Κυριακή 29 Απριλίου στις 17:00, στον ίδιο χώρο για τους μικρούς μας φίλους θα γίνει πρωτάθλημα Playstation 3 στο δημοφιλές παιχνίδι ποδοσφαίρου Pro Evolution 12 σε γιγαντοοθόνη με εκπληκτικό ήχο και γραφικά δημιουργώντας συνθήκες πραγματικού αγώνα.
Περιμένουμε και την δική σάς συμμετοχή στο διαγωνισμό μέσω email ή τηλεφωνικά μέχρι την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012.

Πρωτάθλημα τάβλι: Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεν υπάρχει ηλικιακό όριο.
Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου: Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια μέχρι 15 ετών,  Θα υπάρχει και κερκίδα.
Υπεύθυνος διοργάνωσης ο κος Αμανατίδης Θοδωρής κιν:6937179342.


***Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έχετε στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.facebook.com/efxsinospontos
 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.
                                     
 
Κ. Βάρναλη 12, Μεταμόρφωση 14452 Αθήνα, Ελλάδα  τηλ/ fax: +30 210 2826656  κιν: +306937179342
e-mail:  efxsinospontos@gmail.com     skype: efxsinospontos     www.twitter.com/efxsinospontos
www.youtube.com/user/efxsinospontos             www.facebook.com/efxsinospontos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόντος

Ο Πόντος είναι η ελληνική ονομασία της γεωγραφικής περιοχής των ΒΑ. ακτών της Μικράς Ασίας, η παράλια περιοχή της Καππαδοκίας, ανατολικά της Παφλαγονίας, η οποία σήμερα ανήκει στην Τουρκία. Η γεωγραφική θέση του Πόντου ορίζεται δυτικά από τον ποταμό Παρθένιο της Βιθυνίας, νότια από την οροσειρά Ολγασύς, ανατολικά από τη λεγόμενη Μικρή Αρμενία και βόρεια από τη θάλασσα του Ευξείνου Πόντου που σήμερα ονομάζεται Μαύρη Θάλασσα (τουρκικά: Καρά-Ντενίζ).
Ο Πόντος υπήρξε στην αρχαιότητα πεδίο έντονου ελληνικού αποικισμού αλλά και βασίλειο επί Μιθριδάτη. Στην ύστερη βυζαντινή περίοδο, ξαναϋπήρξε ως ανεξάρτητο κράτος. Μέχρι το 1923 και την υποχρεωτική ανταλλαγή πληθυσμών που ακολούθησε κατ΄ επιταγή της Συνθήκης της Λωζάνης κατοικούνταν, σε σημαντικό ποσοστό, από ελληνόφωνους χριστιανικούς και μουσουλμανικούς πληθυσμούς