Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Τούρκοι χάκαραν την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως Κονίτσης

Οι Τούρκοι χάκερς, χάκαραν την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως Κονίτσης και ανέρτησαν εικόνα με τον πρόεδρο της Χρυσής Αυγής που τον ονομάζουν «φύρερ» και κείμενο στο οποῖο λένε περίπου τα εξής:

«Οι πωλήσεις των αγροτεμαχίων άρχισαν στην Ελλάδα. Ενοικιάσεις, ιδιοκτησίες για πώληση. Στην Αθήνα ο «Φύρερ» ηγέτης του κόμματος, με το παρατσούκλι Χρυσή Αυγή, θέλει τη... Σμύρνη να ενταχθεί στην Ελλάδα, θέλει την Κωνσταντινούπολη και τη Μαύρη Θάλασσα.»

Μιλάνε ακόμη για τη Θεσσαλονίκη η οποία «θα πουληθεί σε χονδρική τιμή!»
Σίγουρα η συγκεκριμένη κινήση εξυπηρετεί σκοπιμότητες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόντος

Ο Πόντος είναι η ελληνική ονομασία της γεωγραφικής περιοχής των ΒΑ. ακτών της Μικράς Ασίας, η παράλια περιοχή της Καππαδοκίας, ανατολικά της Παφλαγονίας, η οποία σήμερα ανήκει στην Τουρκία. Η γεωγραφική θέση του Πόντου ορίζεται δυτικά από τον ποταμό Παρθένιο της Βιθυνίας, νότια από την οροσειρά Ολγασύς, ανατολικά από τη λεγόμενη Μικρή Αρμενία και βόρεια από τη θάλασσα του Ευξείνου Πόντου που σήμερα ονομάζεται Μαύρη Θάλασσα (τουρκικά: Καρά-Ντενίζ).
Ο Πόντος υπήρξε στην αρχαιότητα πεδίο έντονου ελληνικού αποικισμού αλλά και βασίλειο επί Μιθριδάτη. Στην ύστερη βυζαντινή περίοδο, ξαναϋπήρξε ως ανεξάρτητο κράτος. Μέχρι το 1923 και την υποχρεωτική ανταλλαγή πληθυσμών που ακολούθησε κατ΄ επιταγή της Συνθήκης της Λωζάνης κατοικούνταν, σε σημαντικό ποσοστό, από ελληνόφωνους χριστιανικούς και μουσουλμανικούς πληθυσμούς