Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Π.Ε.Ν. Νοτίου Ελλάδος & Νήσων-Γενική Συνέλευση και Αναπλήρωση Μελών

Η Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας Νοτίου Ελλάδος & Νήσων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος καλεί όλους τους νέους να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση με θέμα "Αναπλήρωση Μελών της Επιτροπής".

Στην ψηφοφορία για την αναπλήρωση μελών κάθε σύλλογος συμμετέχει με έναν εώς τρεις εκπροσώπους, οι οποίοι έχουν οριστεί από το Δ.Σ. του εκάστωτε συλλόγου. Παρακαλούνται οι ψηφοφόροι και οι υποψήφιοι στη γενική συνέλευση, ηλικίας 18-30 ετών, να φέρουν βεβαίωση συμμετοχής/υποψηφιότητας από τη διοίκηση του συλλόγου τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6946-982665 και στο e-mail της Π.Ε.Ν.  neolaia.ath@poe.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόντος

Ο Πόντος είναι η ελληνική ονομασία της γεωγραφικής περιοχής των ΒΑ. ακτών της Μικράς Ασίας, η παράλια περιοχή της Καππαδοκίας, ανατολικά της Παφλαγονίας, η οποία σήμερα ανήκει στην Τουρκία. Η γεωγραφική θέση του Πόντου ορίζεται δυτικά από τον ποταμό Παρθένιο της Βιθυνίας, νότια από την οροσειρά Ολγασύς, ανατολικά από τη λεγόμενη Μικρή Αρμενία και βόρεια από τη θάλασσα του Ευξείνου Πόντου που σήμερα ονομάζεται Μαύρη Θάλασσα (τουρκικά: Καρά-Ντενίζ).
Ο Πόντος υπήρξε στην αρχαιότητα πεδίο έντονου ελληνικού αποικισμού αλλά και βασίλειο επί Μιθριδάτη. Στην ύστερη βυζαντινή περίοδο, ξαναϋπήρξε ως ανεξάρτητο κράτος. Μέχρι το 1923 και την υποχρεωτική ανταλλαγή πληθυσμών που ακολούθησε κατ΄ επιταγή της Συνθήκης της Λωζάνης κατοικούνταν, σε σημαντικό ποσοστό, από ελληνόφωνους χριστιανικούς και μουσουλμανικούς πληθυσμούς