Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ

 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 6.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΡΙΖΕΣ,ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΕ,ΕΝΩΣΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ,ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΥΡΙΩΝ,ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΑΚΡΙΤΑΣ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 17 ΣΩΜΑΤΕΙΑ .Η ΛΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,6942691267,6936550082 ΚΑΙ 6934654321.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόντος

Ο Πόντος είναι η ελληνική ονομασία της γεωγραφικής περιοχής των ΒΑ. ακτών της Μικράς Ασίας, η παράλια περιοχή της Καππαδοκίας, ανατολικά της Παφλαγονίας, η οποία σήμερα ανήκει στην Τουρκία. Η γεωγραφική θέση του Πόντου ορίζεται δυτικά από τον ποταμό Παρθένιο της Βιθυνίας, νότια από την οροσειρά Ολγασύς, ανατολικά από τη λεγόμενη Μικρή Αρμενία και βόρεια από τη θάλασσα του Ευξείνου Πόντου που σήμερα ονομάζεται Μαύρη Θάλασσα (τουρκικά: Καρά-Ντενίζ).
Ο Πόντος υπήρξε στην αρχαιότητα πεδίο έντονου ελληνικού αποικισμού αλλά και βασίλειο επί Μιθριδάτη. Στην ύστερη βυζαντινή περίοδο, ξαναϋπήρξε ως ανεξάρτητο κράτος. Μέχρι το 1923 και την υποχρεωτική ανταλλαγή πληθυσμών που ακολούθησε κατ΄ επιταγή της Συνθήκης της Λωζάνης κατοικούνταν, σε σημαντικό ποσοστό, από ελληνόφωνους χριστιανικούς και μουσουλμανικούς πληθυσμούς