Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΕΤΗΣΙΟ TAKTIKO ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ




Θεσσαλονίκη, 10-10-2012
                                                                                                                  Αρ.Πρ.:5410

     ΕΤΗΣΙΟ TAKTIKO ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ
     Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος,  με απόφαση του την 6η  Οκτωβρίου 2012 προσδιόρισε τις ημερομηνίες διεξαγωγής τακτικού Συνεδρίου Αντιπροσώπων  (Γενική Συνέλευση) το οποίο θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη,  την 18η Νοεμβρίου  2012,  ημέρα Κυριακή και ώρα 12.30 στην Έύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης (Λ.Νίκης 13,τηλ 2310241753)  με θέματα:

1)     Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα του Συνεδρίου
2)    Έκθεση πεπραγμένων από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.
3)    Έκθεση εξελεγκτικής Επιτροπής
4)    Συζήτηση επί της λογοδοσίας και Τοποθετήσεις - Προτάσεις συνέδρων.
      Σε περίπτωση μη απαρτίας το Συνέδριο των Αντιπροσώπων θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012,  την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα. 
      Διευκρινίζεται ότι στο Συνέδριο  αυτό που δεν έχει ως θέμα αρχαιρεσίες, τα σωματεία - μέλη σύμφωνα με το άρθρο 31 Β του καταστατικού, συμμετέχουν μόνο δια των προέδρων τους ή των αναπληρωτών τους ή δια αντιπροσώπου που θα ορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο.    
        Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου θα έχουν όσα μέλη τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την έναρξη του Συνεδρίου.
        Παρακαλούνται οι Σύνεδροι που θα τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις του σωματείου τους την ημέρα του συνεδρίου να προσέλθουν στο χώρο του συνεδρίου τουλάχιστον μια ώρα πριν από την έναρξη των εργασιών.
        Παρακαλούνται οι Πρόεδροι των σωματείων - μελών που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο να προσκομίσουν απόφαση συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου τους σε σώμα και σε περίπτωση συμμετοχής άλλου μέλους αντί του προέδρου, απόφαση του Δ.Σ. με την οποία να ορίζεται αντιπρόσωπος  για το Συγκεκριμένο Συνέδριο.
             Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός  Γραμματέας
Γεώργιος Παρχαρίδης                                            Γεωργιάδης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόντος

Ο Πόντος είναι η ελληνική ονομασία της γεωγραφικής περιοχής των ΒΑ. ακτών της Μικράς Ασίας, η παράλια περιοχή της Καππαδοκίας, ανατολικά της Παφλαγονίας, η οποία σήμερα ανήκει στην Τουρκία. Η γεωγραφική θέση του Πόντου ορίζεται δυτικά από τον ποταμό Παρθένιο της Βιθυνίας, νότια από την οροσειρά Ολγασύς, ανατολικά από τη λεγόμενη Μικρή Αρμενία και βόρεια από τη θάλασσα του Ευξείνου Πόντου που σήμερα ονομάζεται Μαύρη Θάλασσα (τουρκικά: Καρά-Ντενίζ).
Ο Πόντος υπήρξε στην αρχαιότητα πεδίο έντονου ελληνικού αποικισμού αλλά και βασίλειο επί Μιθριδάτη. Στην ύστερη βυζαντινή περίοδο, ξαναϋπήρξε ως ανεξάρτητο κράτος. Μέχρι το 1923 και την υποχρεωτική ανταλλαγή πληθυσμών που ακολούθησε κατ΄ επιταγή της Συνθήκης της Λωζάνης κατοικούνταν, σε σημαντικό ποσοστό, από ελληνόφωνους χριστιανικούς και μουσουλμανικούς πληθυσμούς