Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Τακτική Συνέλευση Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, καλεί τα σωματεία-μέλη του Σ.ΠΟ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας στην ετήσια τακτική συνέλευση, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:00 στην αίθουσα του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας(Πελοποννήσου 2 Αλεξάνδρεια) με τα εξής θέματα:

Εκλογή προέδρου και γραμματέα της γενικής συνέλευσης
Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
Σηζήτηση επί της λογοδοσίας-τοποθετήσεις-ερωτήσεις-προτάσεις.

Το κάθε σωματείο εκπροσωπείται από 2 άτομα, από τον πρόεδρο ή τον αναπληρωτή του και από ένα άλλο μέλος του σωματείου που θα ορίσει το Δ.Σ. του συλλόγου . Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν όσα μέλη τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Παρακαλούνται τα σωματεία-μέλη που θα τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις την ημέρα του συνεδρίου, να προσέλθουν στο χώρο του συνεδρίου τουλάχιστον μια ώρα πριν την έναρξη των εργασιών.Παρακαλούνται τα σωματεία-μέλη που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο να προσκομίσουν απόφαση συγκρότητης Δ.Σ. τους σε σώμα και απόφαση του Δ.Σ. με την οποία ορίζονται οι αντιπρόσωποι τους για το συγκεκριμένο συνέδριο.

Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος
Σ.ΠΟ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας
Καλαμπάκας 28 Τρίκαλα Τ.Κ. 42100
Τηλ./Fax : 24310 74588
kmt@poe.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόντος

Ο Πόντος είναι η ελληνική ονομασία της γεωγραφικής περιοχής των ΒΑ. ακτών της Μικράς Ασίας, η παράλια περιοχή της Καππαδοκίας, ανατολικά της Παφλαγονίας, η οποία σήμερα ανήκει στην Τουρκία. Η γεωγραφική θέση του Πόντου ορίζεται δυτικά από τον ποταμό Παρθένιο της Βιθυνίας, νότια από την οροσειρά Ολγασύς, ανατολικά από τη λεγόμενη Μικρή Αρμενία και βόρεια από τη θάλασσα του Ευξείνου Πόντου που σήμερα ονομάζεται Μαύρη Θάλασσα (τουρκικά: Καρά-Ντενίζ).
Ο Πόντος υπήρξε στην αρχαιότητα πεδίο έντονου ελληνικού αποικισμού αλλά και βασίλειο επί Μιθριδάτη. Στην ύστερη βυζαντινή περίοδο, ξαναϋπήρξε ως ανεξάρτητο κράτος. Μέχρι το 1923 και την υποχρεωτική ανταλλαγή πληθυσμών που ακολούθησε κατ΄ επιταγή της Συνθήκης της Λωζάνης κατοικούνταν, σε σημαντικό ποσοστό, από ελληνόφωνους χριστιανικούς και μουσουλμανικούς πληθυσμούς