Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του

Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»

Σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα , Χρόνια Πολλά και το 2012 να αποτελέσει απαρχή μιας νέας πορείας ,για μια καλύτερη Κοινωνία ,για μια καλύτερη Ευρώπη ,για έναν πιο ειρηνικό κόσμο.

Το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» θα συνεχίσει τον δύσκολο δρόμο του Εθελοντισμού και του διαρκούς αγώνα προσφοράς στον Άνθρωπο,στο Περιβάλλον ,στον Πολιτισμό ,στην Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία και στην Αειφόρο Ανάπτυξη .

Θα συνεχίσει να αποτελεί ένα σύγχρονο, δυνατό και διεκδικητικό Δίκτυο (Ομοσπονδία) εβδομήντα (70) δραστήριων Εθελοντικών Οργανώσεων , που δεν παρακολουθεί απλά το Παρόν ,αλλά διεκδικεί και οραματίζεται ένα καλύτερο Μέλλον ,αποτελώντας, για μια ακόμα χρονιά ,

Πρότυπο Καλής Πρακτικής

στο χώρο των Εθελοντικών Οργανώσεων ,εντός και εκτός Ελλάδος.

Καλά Χριστούγεννα

Καλή Χρονιά 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόντος

Ο Πόντος είναι η ελληνική ονομασία της γεωγραφικής περιοχής των ΒΑ. ακτών της Μικράς Ασίας, η παράλια περιοχή της Καππαδοκίας, ανατολικά της Παφλαγονίας, η οποία σήμερα ανήκει στην Τουρκία. Η γεωγραφική θέση του Πόντου ορίζεται δυτικά από τον ποταμό Παρθένιο της Βιθυνίας, νότια από την οροσειρά Ολγασύς, ανατολικά από τη λεγόμενη Μικρή Αρμενία και βόρεια από τη θάλασσα του Ευξείνου Πόντου που σήμερα ονομάζεται Μαύρη Θάλασσα (τουρκικά: Καρά-Ντενίζ).
Ο Πόντος υπήρξε στην αρχαιότητα πεδίο έντονου ελληνικού αποικισμού αλλά και βασίλειο επί Μιθριδάτη. Στην ύστερη βυζαντινή περίοδο, ξαναϋπήρξε ως ανεξάρτητο κράτος. Μέχρι το 1923 και την υποχρεωτική ανταλλαγή πληθυσμών που ακολούθησε κατ΄ επιταγή της Συνθήκης της Λωζάνης κατοικούνταν, σε σημαντικό ποσοστό, από ελληνόφωνους χριστιανικούς και μουσουλμανικούς πληθυσμούς