Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Σύλλογος "ΑΠΟΛΛΩΝ’’ Ελευθεροχωρίου

ΚΙΛΚΙΣ 30-11-2011

Αρ.Πρ.: 647

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Τακτική Συνέλευση και εκλογή νέου Δ.Σ και Οικονομικός Απολογισμός ου Συλλόγου για το τρέχον έτος.
Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος "ΑΠΟΛΛΩΝ’’ Ελευθεροχωρίου καλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική συνέλευση, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:00 στην αίθουσα του Συλλόγου με τα εξής θέματα:
Εκλογή προέδρου και γραμματέα της γενικής συνέλευσης
Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
Εκλογή νέου Δ.Σ

Αθλητικός Πολιτιστικός
Μορφωτικός Σύλλογος
΄΄ΑΠΟΛΛΩΝ’’ Ελευθεροχωρίου
Ελευθεροχώρι Κιλκίς
Τ.Κ 61002

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόντος

Ο Πόντος είναι η ελληνική ονομασία της γεωγραφικής περιοχής των ΒΑ. ακτών της Μικράς Ασίας, η παράλια περιοχή της Καππαδοκίας, ανατολικά της Παφλαγονίας, η οποία σήμερα ανήκει στην Τουρκία. Η γεωγραφική θέση του Πόντου ορίζεται δυτικά από τον ποταμό Παρθένιο της Βιθυνίας, νότια από την οροσειρά Ολγασύς, ανατολικά από τη λεγόμενη Μικρή Αρμενία και βόρεια από τη θάλασσα του Ευξείνου Πόντου που σήμερα ονομάζεται Μαύρη Θάλασσα (τουρκικά: Καρά-Ντενίζ).
Ο Πόντος υπήρξε στην αρχαιότητα πεδίο έντονου ελληνικού αποικισμού αλλά και βασίλειο επί Μιθριδάτη. Στην ύστερη βυζαντινή περίοδο, ξαναϋπήρξε ως ανεξάρτητο κράτος. Μέχρι το 1923 και την υποχρεωτική ανταλλαγή πληθυσμών που ακολούθησε κατ΄ επιταγή της Συνθήκης της Λωζάνης κατοικούνταν, σε σημαντικό ποσοστό, από ελληνόφωνους χριστιανικούς και μουσουλμανικούς πληθυσμούς