Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

10ο Αντάμωμα

'Ας προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε έστω για λίγο τα προσωπικά μας προβλήματα και όλες αυτές τις ανατρεπτικές εξελίξεις στα πολιτικά ζητήματα και ας διασκεδάσουμε λίγο. Τι λέτε?
Ο Σύλλογος Κικλισιωτών της Αθήνας σας προσκαλεί αύριο στις 10:30 π.μ. στην Αίθουσα Μελίνας Μερκούρη- Άγιο Δημήτριο στο 10ο Αντάμωμα μας.

Ελάτε να παρακολουθήσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μια θεατρική παράσταση απ τους συμπατριώτες μας που θα έρθουν απο το Ελευθεροχώρι του Κιλκίς για να μας κάνουν να γελάσει λίγο το χειλάκι μας!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ-ΟΛΟΥΣ...!!!


Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

ΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόντος

Ο Πόντος είναι η ελληνική ονομασία της γεωγραφικής περιοχής των ΒΑ. ακτών της Μικράς Ασίας, η παράλια περιοχή της Καππαδοκίας, ανατολικά της Παφλαγονίας, η οποία σήμερα ανήκει στην Τουρκία. Η γεωγραφική θέση του Πόντου ορίζεται δυτικά από τον ποταμό Παρθένιο της Βιθυνίας, νότια από την οροσειρά Ολγασύς, ανατολικά από τη λεγόμενη Μικρή Αρμενία και βόρεια από τη θάλασσα του Ευξείνου Πόντου που σήμερα ονομάζεται Μαύρη Θάλασσα (τουρκικά: Καρά-Ντενίζ).
Ο Πόντος υπήρξε στην αρχαιότητα πεδίο έντονου ελληνικού αποικισμού αλλά και βασίλειο επί Μιθριδάτη. Στην ύστερη βυζαντινή περίοδο, ξαναϋπήρξε ως ανεξάρτητο κράτος. Μέχρι το 1923 και την υποχρεωτική ανταλλαγή πληθυσμών που ακολούθησε κατ΄ επιταγή της Συνθήκης της Λωζάνης κατοικούνταν, σε σημαντικό ποσοστό, από ελληνόφωνους χριστιανικούς και μουσουλμανικούς πληθυσμούς