Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

ETHΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

Σ.Πο.Σ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λ.ΝΙΚΗΣ 1, ΤΚ:54624, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ:2310 227-822 FAX:2310 227-213

e-mail:info@poe.org.gr

Θεσσαλονίκη, 4-11-2011

Προς : Όλα τα σωματεία-μέλη του Σ.Πο.Σ Θεσσαλονίκης

ETHΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Πο.Σ Θεσσαλονίκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, με απόφαση του προσδιόρισε τις ημερομηνίες διεξαγωγής της Περιφερειακής Συνόδου των μελών (Γενική Συνέλευση) το οποίο θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη, την 13η Νοεμβρίου 2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 στην Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης, με θέματα:


1) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα του Συνεδρίου

2) Έκθεση πεπραγμένων από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.

3) Συζήτηση επί της λογοδοσίας και Τοποθετήσεις - Προτάσεις συνέδρων.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Περιφερειακή Σύνοδος των Μελών θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα.

Διευκρινίζεται ότι στο Συνέδριο αυτό που δεν έχει ως θέμα αρχαιρεσίες, τα σωματεία - μέλη σύμφωνα με το άρθρο 16 του καταστατικού, συμμετέχουν μόνο δια των προέδρων τους ή των αναπληρωτών τους και με έναν εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο οριζόμενο από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου θα έχουν όσα μέλη τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την έναρξη της Συνόδου.

Παρακαλούνται οι Σύνεδροι που θα τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις του σωματείου τους την ημέρα του συνεδρίου να προσέλθουν στο χώρο του συνεδρίου τουλάχιστον μια ώρα πριν από την έναρξη των εργασιών.

Παρακαλούνται οι Πρόεδροι των σωματείων - μελών που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο να προσκομίσουν απόφαση συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου τους σε σώμα και σε περίπτωση συμμετοχής άλλου μέλους αντί του προέδρου, απόφαση του Δ.Σ. με την οποία να ορίζεται αντιπρόσωπος για το Συγκεκριμένο Συνέδριο.


Με εκτίμηση


Ο Πρόεδρος
Επαμεινώντας Φαχαντίδης
Καθηγητής Ιατρικής

Η Γενική Γραμματέας
Γεωργία Κυριακίδου
Καθηγήτρια

Πηγή : radioakrites

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόντος

Ο Πόντος είναι η ελληνική ονομασία της γεωγραφικής περιοχής των ΒΑ. ακτών της Μικράς Ασίας, η παράλια περιοχή της Καππαδοκίας, ανατολικά της Παφλαγονίας, η οποία σήμερα ανήκει στην Τουρκία. Η γεωγραφική θέση του Πόντου ορίζεται δυτικά από τον ποταμό Παρθένιο της Βιθυνίας, νότια από την οροσειρά Ολγασύς, ανατολικά από τη λεγόμενη Μικρή Αρμενία και βόρεια από τη θάλασσα του Ευξείνου Πόντου που σήμερα ονομάζεται Μαύρη Θάλασσα (τουρκικά: Καρά-Ντενίζ).
Ο Πόντος υπήρξε στην αρχαιότητα πεδίο έντονου ελληνικού αποικισμού αλλά και βασίλειο επί Μιθριδάτη. Στην ύστερη βυζαντινή περίοδο, ξαναϋπήρξε ως ανεξάρτητο κράτος. Μέχρι το 1923 και την υποχρεωτική ανταλλαγή πληθυσμών που ακολούθησε κατ΄ επιταγή της Συνθήκης της Λωζάνης κατοικούνταν, σε σημαντικό ποσοστό, από ελληνόφωνους χριστιανικούς και μουσουλμανικούς πληθυσμούς