Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Παιδικά Προγράμματα Ζωγραφικής - Αγιογραφίας του Συλλόγου Αετοί Σύλλογος Μικρασιατών

Τα παιδικά προγράμματα Ζωγραφικής - Αγιογραφίας του Συλλόγου μας ξεκινούν το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 12.00 στις εγκαταστάσεις του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών Ευρωγνώση Ωραιοκάστρου, που βρίσκεται στην οδό Αδαμάντιου Κοραή 6 κοντά στο ξενοδοχείο Haris.Σύντομα θα ξεκινήσει πρόγραμμα εκμάθησης Βυζαντινής Μουσικής υπό την καθοδήγηση έμπειρου διδασκάλου.

Όπως επίσης και τα χορευτικά μας τμήματα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ενημερωθείτε στα τηλέφωνα : 2310.809.678 , 6972118091, 6974041462.


Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες του Φροντιστηρίου για την ευγενική προσφορά του χώρου τους καθώς και την βοήθεια και την στήριξή τους.

Σας περιμένουμε λοιπόν, το Σάββατο 12 ΝΟεμβρίου και ώρα 12.00 για την επίσημη έναρξη των προγραμμάτων.

Η Πρόεδρος
- Το διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόντος

Ο Πόντος είναι η ελληνική ονομασία της γεωγραφικής περιοχής των ΒΑ. ακτών της Μικράς Ασίας, η παράλια περιοχή της Καππαδοκίας, ανατολικά της Παφλαγονίας, η οποία σήμερα ανήκει στην Τουρκία. Η γεωγραφική θέση του Πόντου ορίζεται δυτικά από τον ποταμό Παρθένιο της Βιθυνίας, νότια από την οροσειρά Ολγασύς, ανατολικά από τη λεγόμενη Μικρή Αρμενία και βόρεια από τη θάλασσα του Ευξείνου Πόντου που σήμερα ονομάζεται Μαύρη Θάλασσα (τουρκικά: Καρά-Ντενίζ).
Ο Πόντος υπήρξε στην αρχαιότητα πεδίο έντονου ελληνικού αποικισμού αλλά και βασίλειο επί Μιθριδάτη. Στην ύστερη βυζαντινή περίοδο, ξαναϋπήρξε ως ανεξάρτητο κράτος. Μέχρι το 1923 και την υποχρεωτική ανταλλαγή πληθυσμών που ακολούθησε κατ΄ επιταγή της Συνθήκης της Λωζάνης κατοικούνταν, σε σημαντικό ποσοστό, από ελληνόφωνους χριστιανικούς και μουσουλμανικούς πληθυσμούς